Drive-in kino

22.04.2020
Lørdag 18 april ble det arrangert Drive-In Kino på Gjerpen misjonskirke

Lørdag 18 april ble det arrangert Drive-In Kino i Gjerpen og på Gjerpen Misjonskirke utevegg.
I den tiden vi er inne i nå er det viktig å se etter alternative måte å samles på. Ungdommene i menigheten samles på mandager på nettet og har Skypesamtaler der.
Drive-In arrangement blir mer og mer populært for tiden. Gudstjenester, konserter og andre eventer arrangeres i disse tider som et Drive-In arrangement, som innebærer at publikum kommer og blir sittende i bilene sine helt til arrangementet er over. Så hvorfor ikke arrangere et slik arrangement for ungdommene i vår menighet?
Joakim Augestad og Benjamin Limi begynte å se på mulighetene for å lage en Drive-In Kino, og løsningen kom fort. Filmen blir vist på veggen på Gjerpen misjonskirke med prosjekter imens lyden blir sendt over FM nettet slik at alle får krystallklar kinolyd rett inn i bilene sine.
Vi har ganske strenge regler på dette arrangementet for å ivareta alle sin sikkerhet forhold til smitte og føler derfor reglene vi har fått av myndighetene. På lørdag var vi samlet 6 biler på parkeringsplassen, og vi var totalt 11 stykker i tillegg til 2 voksne som stilte opp som vakter.
Selvom vi ikke kunne hilse på hverandre og alle var isolert i bilen de kom med var det fortsatt god stemning både før, under og etter filmen. 
Arrangementet var velykket og vi håper vi får mulighet til å arrangere dette på nytt.

 

Bilde og tekst: Joakim Augestad

Ønsker du samtale eller kontakt med oss ring pastor Torbjørn Glenna 93 84 84 92 for å gjøre en avtale. 

Kontakt oss
Gjerpen misjonskirke
Luksefjellvegen 451
3721 Skien

938 48 492

postgmk@gmail.com

Kontortid:
Tirs. 09.00- 14.00
Tors. 09.00- 10.30



Følg oss på Facebook

 
Powered by Cornerstone